Επαναπατρισμός Νεκρών

Επαναπατρισμός Νεκρών - Γραφεία Τελετών CHRISTOS

Τα Γραφεία Τελετών CHRISTOS, αναλαμβάνουν τον Επαναπατρισμό και Μεταφορά νεκρών ΑΠΟ και ΠΡΟΣ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, τη διοργάνωση τελετών κηδείας και το σύνολο των φροντίδων και υπηρεσιών που απαιτούνται για τη μεταφορά της σορού.

Η πολυετής εμπειρία μας στον επαναπατρισμό της σορού του νεκρού, οι Διεθνείς Συνεργασίες και οι συνεργασίες μας με τις Δημόσιες Αρχές των Χωρών, διασφαλίζουν την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά της σορού του νεκρού, με απόλυτο σεβασμό, στις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τα έθιμά σας καθώς την απόλυτη τήρηση των Διεθνών Υγειονομικών Διατάξεων που προβλέπονται.

Λόγω των πολυσύνθετων διαδικασιών επαναπατρισμού του νεκρού, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, θα είναι χρήσιμο να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για να σας δώσουμε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Θα λάβετε απόδειξη για την παροχή της υπηρεσίας, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας από το ασφαλιστικό ταμείο του θανόντος/σης.

Επαναπατρισμός Νεκρών - Γραφεία Τελετών CHRISTOS

Εμείς μαζί σας, θα σχεδιάσουμε τη μεταφορά του αγαπημένου σας εκλιπόντα, την τελετή της νεκρώσιμης ακολουθίας και με συμπονετικό τρόπο θα προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες, κατόπιν των επιθυμιών σας.


Γραφεία Τελετών CHRISTOS

«Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο»

Τηλ.: 2114015323 [Τηλεφωνικό κέντρο]
Τηλ.: 2102468490  [Τηλεφωνικό κέντρο]
Κιν.: 6983326000
Κιν.: 6948086032